tuinderij; bevelander; tuinderij bevelander; verse kruiden; vertical farming; teelt op water; bieslook; chinese kool; teler;

Over de Teler

 

Tot 2008 was het bedrijf in handen van Jaap Bevelander. Arjen, zijn zoon, was toen al jaren werkzaam in het bedrijf maar heeft toen aangegeven het bedrijf te willen overnemen. In 2008 is Arjen ook in de directie gekomen en is gestart met de overname van het bedrijf. Op dit moment leiden zij samen het bedrijf tot Jaap zich terugtrekt en het bedrijf volledig door Arjen is overgenomen.

 

Over Jaap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaap is een gedreven, hardwerkende teler met hart voor de zaak. Hij is dag en nacht bezig met het reilen en zeilen van zijn bedrijf. Soms alleen in gedachten maar vaak doet hij ook even snel een rondje langs alle cellen of is hij de dagplanning voor de komende dagen aan het uitdenken. In zijn 'vrije tijd' gaat hij graag een rondje lopen of fietsen en samen met zijn jongste dochter en haar paard op stap.

 

 

Over Arjen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arjen is een ondernemer in hart en nieren. Al van jongst af aan is hij in de schuur en op het land te vinden om mee te helpen in het bedrijf. Het is een droom die uitkomt nu hij het familiebedrijf mag voortzetten. Hij is een echte alleskunner en houdt zich dan niet alleen bezig met het aansturen van personeel, het teeltproces van de producten maar is ook graag bezig met techniek. Arjen is vaak in de werkplaats te vinden voor bijvoorbeeld het aanpassen van de bieslookrooier en innovatieve aanpassingen aan plantmachines e.d..

   Copyright© 2018 Tuinderij Bevelander VOF

Tuinderij Bevelander VOF - Blokseweg 2 - 3256 LB - Achthuizen - 0187 74 10 11 - info@tuinderijbevelander.nl